Digital Director till Vizeum, Stockholm

Som Digital Director på Vizeum är du en nyckelspelare för framtidens Vizeum. Du ingår i Vizeums ledningsgrupp och har därmed även ansvar för hela Vizeums utveckling inom både digital native medier och digitaliseringen av traditionella medier. Du brinner för hur datadriven marknadsföring och teknologi tillsammans med våra medarbetare lägger grunden för både vår innovation och vårt erbjudande och står gärna på scen och skriver artiklar kring detta. För oss är strategiskt och kommersiellt tänkande, djup kunskap om marknadsföring och kommunikation, en obotlig nyfikenhet och drivkraften att vinna nyckeln till framgång.

Du ansvarar för ett större team, dess budget, resultat och utveckling. Du är en erfaren ledare och förstår vikten av dynamiskt ledarskap i en snabbt föränderlig värld. Du är navet i vårt arbete att skapa ett vinnande samarbete över Dentsu Aegis bolagsgränser som driver värde för både våra kunders och vår egen affär.


Vem är du?

Du har en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av kommunikation, marknadsföring, media, försäljning och ledarskap. Du har erfarenhet från annan konsultverksamhet inom teknik, media, reklam e.dyl. Du kan snabbt förklara hur digitalt och analogt samverkar och hur data och teknik möjliggör effektivare och mer kreativa kommunikationslösningar. Du trivs i ledarrollen och tycker om att se andra människor växa och utvecklas. Du är social och har mycket energi, är positiv, nyfiken och framåtlutad. Du brinner för att få våra kunder och medarbetare att växa snabbare än sina konkurrenter och vet hur vi kan mäta det. Du är affärsmässig och engagerad och tycker om att arbeta såväl med siffror som med ord. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en skicklig presentatör och inspiratör som gillar att stå på scen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga styrkor och rollen skräddarsys efter rätt person.


Vi erbjuder

Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder och medarbetare en unik kompetens av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram mm i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får möjlighet att vara sig själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.


I den här rekryteringen samarbetar vi med Insight Competence. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Maria Bergholtz på tfn: 0723-76 33 24 alt maria.insightcompetence.se. Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Skicka din ansökan till maria.insightcompetence.se med rubrikraden Dagens Media Jobb.