Digital Content Producer till KPMG

Är du en driven marknadskommunikatör och vass skribent med erfarenhet av digitala kanaler? Då söker vi dig!

Är du en driven marknadskommunikatör och vass skribent med erfarenhet av digitala kanaler? Har du utöver det ett genuint intresse för näringslivsfrågor? Då vill vi gärna veta mer om dig! Till KPMG söker vi nu en Digital Content Producer för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på 80 %, med start i november och ca 9 månader framåt.

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på ett 50-tal orter.

Läs mer på www.kpmg.se
 

Om jobbet

I rollen som Digital Content Producer är du redaktör för KPMG:s externa kanaler och du har ett övergripande ansvar för innehållsflödet på kpmg.se samt KPMG:s närvaro i sociala medier. Du är specialist i den digitala världen och behärskar både det strategiska tänket och det operativa utförandet.

För att lyckas i rollen är du en skicklig och mångsidig skribent som trivs med att stötta verksamheten i kommunikationsfrågor. Känner du dig dessutom bekväm i ämnen och frågor som rör näringslivet och ekonomivärlden har du ett rejält försprång.

Tjänsten är placerad vid KPMG:s två kontor i Stockholm – huvudkontoret i Arenastaden i Solna samt citykontoret på Vasagatan. Du rapporterar till redaktionschefen och ingår i ett redaktionellt team som består av 4 personer. I redaktionen arbetar man integrerat och kanaloberoende, i nära samarbete med teamet för varumärke och marknadsföring. Tillsammans bidrar ni till att KPMG:s varumärke och kommunikation stärks och utvecklas, för att på olika sätt stötta affären och verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planera och driva innehållsflödet i KPMG:s digitala kanaler inkl. sociala medier
 • Producera innehåll till KPMG:s digitala kanaler inkl. sociala medier
 • Analysera och kommunicera internt kring trafik, innehåll och användarbeteenden
 • Ingå i företagsprojekt där din specialistkompetens efterfrågas

 • Om dig

  Du har minst 3-5 års praktisk arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter och gärna från en större organisation med globalt säte. Du har en bred och djup kunskap om sociala medier och webb samt ett stort intresse för utvecklingen inom området. Givetvis hanterar du det svenska och engelska språket flytande i såväl tal som skrift, och du är van vid att arbeta mot skarpa deadlines.

  Du är en duktig skribent med stort intresse för text och kommunikation i olika former och kanaler. Har du även erfarenhet av att arbeta med video är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har övergripande förståelse för SEO och SEM samt viss kunskap kring trafik/konverteringsanalys, med hjälp av t.ex. Google Analytics. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom t.ex. kommunikation, journalistik eller marknadsföring.

  Som person tror vi att du är en nyfiken och prestigelös relationsbyggare. Du är van att driva dina projekt från start till mål och du har en passion för digital kommunikation.


  När du blir en av oss

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


  Om du vill veta mer

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Anders Norrman an@kimm.se.

  Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.