Digital Content Producer till Evoko & SMS

Nu ökar vi våra digitala insatser och söker en engelskspråkig Digital Content Producer!

Evoko och SMS har varumärkesbyggande i fokus, vilket har varit en av nycklarna till deras lönsamhet, framgång och tillväxt. Bägge bolagen kännetecknas av innovativa produkter och en brinnande passion för att ge kundservice i världsklass. Nu ligger främsta fokus på att skapa en mer proaktiv marknadsföring. För att lyckas med detta ökar de sina digitala insatser och söker nu en Digital Content Producer!

Är du en riktigt vass skribent och kommunikatör som har full koll på digital marknadsföring i olika kanaler? Är du utvecklingsorienterad och har ett proaktivt arbetssätt? Då kan du vara rätt person för uppdraget och den person vi söker!

Rollen

Rollen som Digital Content Producer har ett övergripande ansvar för att producera, publicera och följa upp innehåll för samtliga digitala kanaler för både Evoko och SMS varumärke. Rollen förväntas att producera eget innehåll samt både vara delaktig i och själv driva olika utvecklingsprojekt kopplat till varumärke och målgrupp. Rollen arbetar nära Marcom Manager och övriga funktioner i organisationen, rapporterar till VD och är placerad på Evoko & SMS huvudkontor i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Producera innehåll med fokus på att skriva (exempelvis produkttexter, nyhetsbrev och white papers)
 • Uppdatera innehållet på webben och hålla ett konsekvent nyhetsflöde på sociala medier och i Evoko och SMS kommande blogg
 • Agera proaktivt och hitta intressant innehåll som är relevant att kommunicera till marknaden (exempelvis erbjudanden, användningsområden, teknisk information, produktnyheter, marknadstrender etc.)
 • Agera proaktivt genom att lära känna målgrupper, förstå deras behov och anpassa innehållet därefter
 • Samarbeta med, och stötta kollegor och partners i kommunikationsprojekt. Ditt främsta fokus är att skriva men även övriga arbetsuppgifter ingår (exempelvis enklare web design, produktion av film, events etc.)
 • Om dig

  För att lyckas i ditt uppdrag som Digital Content Producer har du en egen drivkraft och är självgående. Du kommer till din rätt när du får agera i en snabbrörlig organisation med platt struktur. Du trivs som allra bäst när organisation och arbetssätt genomsyras av ”frihet under ansvar”, teamkänsla, samarbete och kunskapsdelning. Du har en vilja att lära nytt och i samarbete med andra bidrar du till utveckling och uppskattas för din idérikedom, prestigelöshet och resultatfokus.

  Din bakgrund

 • Relevant utbildning inom marknad/digital kommunikation och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Duktig och vass skribent med erfarenhet av att producera, publicera och följa upp innehåll i olika digitala kanaler
 • Eftersom all extern kommunikation sker på engelska är mycket goda kunskaper (tal och skrift) i engelska ett absolut krav-engelska som modersmål är ett stort plus! Svenska ska förstås i vardagliga affärssammanhang
 • Förståelse för målgrupp och varumärke, vet vad som krävs för att nå ut, skapa intresse och effekt
 • Erfarenhet av, och koll på det senaste gällande marknadskommunikation i digitala kanaler (med fördel kopplat till B2B)
 • Intresse för business, teknik och design
 • Mer om Evoko & SMS

  SMS (Smart Media Solutions AB) grundades i Sverige 1973. Genom sina innovativa lösningar, design och högkvalitativa produkter är SMS idag en av Europas största leverantör av stativ och inkapslingar till stora skärmar/displayer. Evoko grundades 2009 som helägt dotterbolag till SMS. Evoko var ett av de första företagen på marknaden gällande system för rumsbokning och har nu flera innovativa produkter som hjälper företag att skapa "magnificent meetings". De har utvecklat ett premiumbrand och har under en längre tid varit ledande på marknaden.SMS och Evoko har kontor i Sverige (huvudkontor), USA och Förenade Arabemiraterna. Läs gärna mer på

  och

  Intresserad?

  I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius

  alternativt 08-555 290 00. För att lyckas i rollen är det avgörande att din kommunikation i engelska är i världsklass, vi önskar därför få din ansökan (med CV och personligt brev) på engelska via www.kimm.se senast 2017-12-22. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.