CRM-ansvarig mySafety Försäkringar

Hos oss på mySafety Försäkringar får du möjligheten att arbeta och utveckla vårt CRM-arbete på både strategisk och operativ nivå. Vi söker dig som är redo att anta denna roliga utmaning på ett företag som är ledande inom försäkringar i en digital värld.

Just nu söker vi en CRM-ansvarig till vår kommunikationsavdelning i Stockholm.

Om rollen
Som CRM-ansvarig på mySafety kommer du att ansvara för hela CRM-arbetet från strategi till aktivitet. Du kommer arbeta med att ta fram och utveckla företagets CRM-strategi och vara kravställare gentemot IT. Du vet vad man kan få fram för information och data, kan analysera den och dra egna slutsatser som sedan kopplas till riktade kampanjer. Du kommer att ta fram handlingsplaner som stödjer hela kundflödet, det vill säga värva, utveckla och behålla kunder, hitta tvillingar och identifiera churn rate. Har du erfarenhet av att upphandla CRM-system är det en merit vi värdesätter men viktigast är att du har varit med och implementerat och framförallt arbetat operativt med CRM-data. Denna roll kräver sin CRM-expert och kommer ha ett helhetsansvar för att förstå systemet, säkerställa att det levererar, analysera data och förstå våra kunders beteende, sätta processer för aktiviteter och utveckla effektiva uppföljningsmetoder. Det är därför av stor vikt att du själv känner dig trygg i att själv arbeta i CRM-system och ha intresse för hela kundresan.

Din bakgrund
Vi söker dig som är specialist på CRM och brinner för kundlojalitet. Vi tror du har minst 5 års erfarenhet inom området CRM och kundanalys där det är meriterande om du arbetat med detta på ett företag med stora kundbaser som gärna innefattar abonnemangsförsäljning. Du är en erfaren projektledare som är van att arbete i högt tempo med affären i sikte.

Såhär tror vi du är
För att lyckas i rollen som CRM-ansvarig är du drivande, självgående och trivs med att ta mycket eget ansvar. Vidare är det av stor vikt att du har en god analytisk förmåga, är strukturerad med en förmåga att se helheten. Du motiveras av att arbeta resultatorienterat med många kontaktytor.

Lite om oss
Hos oss på mySafety får du möjlighet att vara med och bidra till mySafetys framgång där du blir en viktig del av kommunikationsavdelningen. Inom mySafety tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans skapar framgång. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din yrkesroll.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar mySafety med KIMM. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 26 sept 2017. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Om du har frågor kring tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se

Nu är vi nyfikna på dig, vem är du, vad har du gjort och varför vill du jobba med oss!?

Varmt välkommen med dig ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.