Cramo söker en driven och självgående marknadskoordinator

Är du en god skribent och är duktig på sociala medier? Tycker du om att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter?

Till Cramo söker vi nu en marknadskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Uppdraget är placerat på Cramo ABs kontor i Solna i Stockholm.


Om jobbet

Som marknadskoordinator kommer du arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett litet team tätt ihop med gruppchefen för marknad. En stor del av ditt ansvar kommer att vara löpande uppdatering och genomförande av Cramo ABs aktiviteter på sociala medier. Vidare kommer du skriva copy och distribuera mailutskick. Inom rollen ingår det även att upprätthålla den grafiska profilen i all kommunikation, så som hemsida, intranät samt marknads- och presentationsmaterial. Utöver detta kommer du även hantera leverantörskontakter för beställning av trycksaker samt vara behjälplig.

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Koordinering av event, mässor och andra aktiviteter
  • Planera, genomföra och utvärdera Cramo ABs sociala medier
  • Skriva copy, reklamtexter, informationstexter samt nyheter
  • Producera annonser, trycksaker, inbjudningar och säljstödsmaterial
  • Övriga administrativa uppgifter


Din profil

Du har relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala kanaler från högskola eller universitet. Du har god förståelse för kommunikation och sociala medier. Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Word, Excel och Powerpoint. Vidare har du kunskaper i Adobe Creative Suite-paketet, framförallt Photoshop och InDesign. Du är en duktig skribent och talar och skriver svenska och engelska flytande. Du har en känsla för språk och grafisk form. Det är meriterande om du har arbetat i EPI-server eller andra webbpubliceringsverktyg. För att lyckas bra i rollen är det till din fördel att du har kunskaper inom digital marknadsföring, sociala medier och influencer marketing.

Som person är du lösningsorienterad och flexibel. Du är ansvarstagande och tycker om att driva ditt arbete framåt. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du effektiv och är duktig på att prioritera ditt arbete.


När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.