Conversion Manager till BlueStep Bank

Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?


Vi söker en Conversion Manager som kan ansvara för vår digitala närvaro i en operativ och taktisk roll. Du hanterar marknadsföring och kampanjer över digitala kanaler med fokus på webb, sök och sociala medier. Du arbetar löpande med utveckling, utvärdering och optimering.

Bland annat kommer du att:

  • Verka för att öka konvertering via digitala kanaler
  • Ansvara för att genomföra, optimera och analysera medieköp
  • Dagligen kampanjoptimera samtliga digitala kampanjer
  • AB-testa och utvärdera kanaler, funktioner, format och budskap och arbeta nära vår grafiska designer gällande utformning av material
  • Utveckla och underhålla relationer med medieutgivare och tredjepartplattformar så som Google Adwords
  • Driva och utveckla BlueSteps programmatiska köp


Vem är du?

Som person är du ansvarstagande, självgående och strukturerad och flexibel i ditt sätt att agera. Vidare ser vi att du är analytisk samtidigt som du är proaktiv och riktigt ”digitally savvy”. Du är van att arbeta självständigt, men även i team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

Du har 2-3 års arbetslivserfarenhet och jobbar kanske på en mediebyrå med digitala medier på taktisk och operativ nivå. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller motsvarande.

Tjänsten är placerad centralt i Stockholm och du rapporterar till Digital Marketing Manager.


Erbjudande

Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det.
Då är kanske BlueStep något för dig. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet där din kunskap och ditt intresse för digitala medier kommer att påverka företagets framgång. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär! 


Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar BlueStep med KIMM. Vi ser framemot din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas under annonsperioden. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog ls@kimm.se eller 08-555 29 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.