Content Marketing Specialist till Karnov Group

Karnov Group fortsätter att växa. Vi söker nu en Content Marketing Specialist med ansvar för att skapa leadsgenererande content mot offentlig sektor. Ta chansen att söka denna nya spännande roll på ett företag i framkant!

 

Om rollen


I rollen som Content Marketing Specialist på Karnov Group är din primära uppgift att producera och skapa content med målet att få yrkesverksamma tjänstemän inom offentlig sektor att prova vår nylanserade tjänst. Då detta är en ny produkt är det viktigt att du är van att arbeta med insikter och målgruppsanpassad kommunikation.

Du genomför kampanjer och arbetar hands-on med content marketing, whitepapers, konverteringsoptimering och annonsering till syfte att hjälpa kunden framåt i köpresan. Du kan optimera, testa och analysera utfallet av dina insatser. Du driver arbetet framåt och hittar ständigt nya sätt att kommunicera med målgruppen.


Arbetsuppgifter

  • Skapa engagerande content med målsättning att driva trafik och generera leads.
  • Identifiera relevanta kanaler för målgruppen, ansvara för mediainköp och publicering.
  • Utifrån aktivitetsplan skapa kampanjer som du följer upp, utvärderar och utvecklar.
  • Ansvara för att ta fram produktrelaterade texter för både webb och print.
  • Koordinera evenemang och mässdeltagande.


Är du vår nya kollega?


Vi ser att du har ett par års erfarenhet av digital marknadsföring och leadsgenerering. Vi tror att du trivs med ett helhetsansvar och är van att arbeta självständigt i frågor som rör ditt arbetsområde, på såväl strategisk som operativ nivå. Du har erfarenhet av Google Analytics och CMS-verktyg.

Svenska och engelska behärskar du obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.  Erfarenhet av juridik, Hubspot och Salesforce är meriterande men är inte ett krav.

Samarbete är viktigt hos oss och du är en sann lagspelare. Vi tror att du är en person som är intresserad av juridik och samhällsfrågor, men viktigast av allt är att du brinner för digital marknadsföring! Du arbetar i nära samarbete med övriga på marknadsavdelningen, vår säljorganisation och rapporterar direkt till vår Marketing Director.


Mer om Karnov Group


Karnov Group kombinerar juridisk expertis med innovativa informationstjänster som ger yrkesverksamma jurister och kommunala tjänstemän tillgång till exakt den information de behöver – för att fatta bättre beslut snabbare. Tjänsten har idag över 40 000 användare vilket innefattar advokatbyråer, företag, myndigheter, kommuner och universitet. I vårt nätverk finns cirka 350 välrenommerade juridiska experter som verkar och arbetar på framträdande poster inom privat och offentlig sektor. Besök gärna vår hemsida för mer om oss www.karnovgroup.se.

 

Bli en av oss


På Karnov Group får du möjlighet att arbeta med aktuella samhällsfrågor. Tillsammans med affärsdrivna och engagerade kollegor kommer du vara med på vår tillväxtresa i en rolig och stimulerande tjänst med stort ansvar och mycket frihet.


Har vi fångat ditt intresse? 


I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt då vi har löpande intervjuer, dock senast den 2017-10-03. KIMM tar endast emot ansökningar via deras hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.