Com Hem söker Ansvarig kundkommunikation B2B-kunder

Marknadsavdelningen på Com Hem växer och behöver förstärkning. Vi söker därför en van direktmarknadsförare som strategiskt och operativt kan driva kommunikationsarbetet till våra B2B-kunder

Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 5 personer som jobbar med den direkta kommunikationen och marknadsföringen till Com Hems kunder.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera, strukturera och implementera processer och rutiner för kors- och uppsäljaktiviteter tillsammans med den kommersiella avdelningen
  • Producera säljdrivande kommunikation i främst digitala kanaler
  • Producera nyhetsbrev
  • Ansvara för fakturakommunikation och andra kundkommunikationsprojekt


Din bakgrund


Vi tror att du har minst 3-års erfarenhet av direktmarknadsföring/CRM-arbete och förstår hur man sätter upp rutiner och processer för att nå utvalda målgrupper på bästa sätt. 

Du är själv skribenten och ansvarar för vad, när och hur man ska kommunicera för att nå framgångsrik försäljning. Du behöver ha bra känsla för färg och form, och klara enklare bildbehandling i Photoshop. Det är ett krav att du kan hanterar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift och meriterande om du tidigare arbetat i Adobe som är vårt CRM-system.

Vi söker dig som är en utåtriktad och självgående person som har god insikt i vilka aktiviteter och prioriteringar som krävs för att skapa kostnadseffektiva resultat. Du kommer att driva dina arbetsuppgifter självständigt och därför behöver du ha förmågan att arbeta strukturerat med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Tidsramarna är ibland korta så snabbhet och effektivitet är egenskaper som behövs för att lyckas i rollen.

Som person är du social och flexibel och vi ser det som självklart att du är intresserad och nyfiken på vår affär och vill bidra till att utveckla den. Med många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer.

I rollen rapporterar du till Head of Direct Marketing & Communication. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Om Com Hem
Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en del av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till vårt nät vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra digitala tjänster till 40% av alla svenska hushåll.

Våra värderingar Personlig, Pålitlig och På ligger till grund för allt vi gör och tillsammans arbetar vi för Sveriges nöjdaste kunder.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Com Hem med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2017-09-07. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post.

Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog på ls@kimm.se eller 08-555 290 00. Vecka 27-31 tar vi en paus i processen för semesterledighet. Vi påbörjar urvalsarbetet efter den 7 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.