Chef för Kommunikation & Hållbarhet

Vi söker dig som brinner för och är väl insatt i hållbarhetsfrågor samtidigt som du är van vid att leda och fördela arbetet på en kommunikationsavdelning. Hos oss kommer du att få möjlighet att vara operativt ansvarig för att utveckla och samordna bolagets arbete kring hållbarhet och kommunikationsfrågor. 

Du arbetar utifrån beslutade strategier och tyngdpunkten i arbetet kommer att ligga på att planera, genomföra och följa upp hållbarhets- och kommunikationsaktiviteter.

Du säkerställer att vårt hållbarhetsarbete stödjer vår affär och verksamhet och att de initiativ vi driver skapar nytta för våra kunder, bolaget och det samhälle vi är verksamma i. Du kommer att vara bolagets mediala talesperson inom hållbarhet lokalt i Skåne och du bidrar aktivt till att positionera Länsförsäkringar Skåne som ett ansvarstagande företag som ligger väl framme inom hållbar utveckling.

Tillsammans med dina fyra medarbetare på kommunikationsavdelningen kommer du även att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av Länsförsäkringar Skånes olika aktiviteter i våra olika kommunikationskanaler, både internt och externt.

Du har budgetansvar och rapporterar till chefen för Marknads- Kommunikations- och Verksamhetsstöd.

Vem är du?
För att lyckas i din roll ser vi att du har ett naturligt driv, förmåga att sätta dig in i komplexa frågeställningar och är van vid att planera och strukturera ditt och det övergripande arbetet. Tillsammans med dina medarbetare utvecklar och förbättrar ni i syfte att skapa effektiv och framgångsrik kommunikation som når fram till olika målgrupper.   Vi ser även att du trivs att tala inför publik, har en god förmåga att förmedla ditt budskap och har fallenhet för att leda. Vi ser det som meriterande om du har medievana och har förmågan att nå igenom i mediebruset.

Frågor?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingemar Helgesson, Chef Marknad & Kommunikation, på 040-633 85 86.  Facklig representant är Björn Lindwall, 046-433 80 68 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se    

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.