Campaign Manager

Smartclip Nordics söker en ambitiös, driven och noggrann person som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som en god lagspelare i vårt team är du med och leder utvecklingen av morgondagens videoreklam i ett snabbt växande ekosystem mot alla tänkbara uppkopplade plattformar.


Arbetsbeskrivning

Som Campaign Manager på smartclip blir du navet mellan annonsör, mediebyrå, kreativ byrå, medarbetare och publicerande media. Du kommer ansvara för leveransen av smartclips kampanjer som sträcker sig över hela annonsplattformen och alla nordiska länder med sin bas i Stockholm.


Vi tror att du tidigare har erfarenhet av

  • Digitala medier
  • Enklare ekonomiskt administrativt arbete
  • Goda kunskaper i Microsoft Office (Powerpoint/Excel primärt)
  • Grundkunskaper i marknadsföring och förståelse för hur internetmediet fungerar


Det är meriterande om

  • Du har erfarenhet från roller inom campaign management, ad-operations eller account management.
  • Du har insikt i hur en SSP/DSP fungerar och kan grunderna i Programmatisk handel


Vill du bli Campaign Manager på smartclip Nordics?

Vi söker dig som är duktig på att hålla många bollar i luften och verka i en miljö med högt tempo och hög grad av eget beslutsfattande med korta ställtider. En god lagspelare som sätter lagets bästa framför den egna insatsen i alla lägen med ”Can do attitude” och en vilja att hela tiden utveckla sina kunskaper.


Anmäl ditt intresse

Mejla personligt brev och CV till Daniel Spångvall, Director Business Operations Northern EU, på spangvall@smartclip.com. Vi kommer påbörja intervjuande och rekryteringsprocess så snart vi anser oss ha ett tillräckligt antal intressanta ansökningar. Tjänsten kommer att tillsättas snarast med den sökandes nuvarande situation i övervägande.

Skicka din ansökan till spangvall@smartclip.com med rubrikraden Dagens Media Jobb.