Art Director till EMV avdelningen

EMV-avdelningen har det strategiska och operativa ansvaret för Julas egna varumärken. Avdelningens huvudsakliga syfte är att bidra till en positiv helhetsupplevelse av Julas egna produkter och varumärken som leder till fler nöjda kunder, ökad försäljning och ökad lönsamhet. 

 

Detta gör du som Art Director på Julas EMV-avdelning

Som Art Director kommer du både att vara delaktig i den strategiska utvecklingen av våra varumärken samtidigt som du kommer jobba mer operativt med olika typer av designkoncept för våra produkter. Inledningsvis kommer   du att få vara delaktig i arbetet med att utveckla plattformen för Julas egna varumärken. På sikt kommer ditt huvudsakliga fokus ligga på att säkerställa samtliga varumärkeslöften utifrån ett designperspektiv kopplat till   våra produkter.   Med utgångspunkt i beslutade riktlinjer kommer du arbeta fram mallar för olika typer av grafisk produktion, exempelvis förpackningsdesign. Som Art Director kommer du ingå i Julas inköpsorganisation och rapportera till EMV-chef.

 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har lång erfarenhet av kundcentrerad design och har arbetat en längre tid som Art director, antingen på reklambyrå eller i ett större företag. Du brinner för färg och form samtidigt som du alltid utgår från kunden i designprocessen. Du ser design som ett strategiskt verktyg för att driva försäljning och har fingertoppskänsla för vad som fungerar för olika typer av kunder och uppdrag. Det är en nödvändighet att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med konsumentprodukter och förpackningsdesign. Vi förutsätter att du har relevant utbildning för uppdraget.

 

Det här är du som person 

För att lyckas i rollen krävs att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas och göra det som är bra ännu bättre. Du är därför bra på att lyssna och identifiera kundens behov och du ser feedback som en viktig del i ditt arbete. Du är driven, engagerad och har ett stort försäljningsfokus. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt och har erfarenhet av att arbeta i större projekt.

Du är en van användare av de vanligaste programvarorna inom designområdet som exempelvis Adobe Creative Cloud paketet. Du behärskar engelska mycket väl i både tal och skrift. 

 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 30 september.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.