Är du vår nya Brand Manager som stärker koncernvarumärket Svenska Spel?

Som Brand Manager för koncernvarumärket Svenska Spel så har du det operativa ansvaret för koncernvarumärkets image, varumärkesarkitektur, -plattform och visuella identitet. Ett starkt varumärke där ansvar är ledordet och där all vår vinst går tillbaka till samhället. Nu satsar Svenska Spel framåt och skapar en ännu större upplevelse – både för våra kunder och för oss som jobbar här.


Jobba för en större upplevelse

Varumärket Svenska Spel är starkt och kopplat till både spelglädje och ansvar – vi är hela Sveriges spelbolag. Koncernvarumärkets marknadsavdelning är en oerhört viktigt funktion för ett fortsatt starkt varumärke och en tydlig positionering på en ny spelmarknad. Tillsammans med ett team av kommunikatörer och varumärkesspecialister så arbetar du för att både stärka koncernvarumärket Svenska Spels image och som endorser till koncernens starka produktvarumärken.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att operativt ansvara för koncernens varumärkesplattform, varumärkesarkitektur, visuella identitet och design. Detta innebär även ansvar för struktur och styrning av koncernens starka varumärken. En del av arbetet omfattar även att du tillsammans med kreativa byråer tar fram koncept, driver kampanjer, väljer rätt mediemix samt investeringsnivå.

Som Brand Manager rapporterar du till Marknadschefen för koncernvarumärket.


Är du den vi söker?

Du är kreativ och nytänkande, med ett stort intresse för varumärke, marknadsföring och kommunikation. Du har en god analytiskt förmåga och är resultatorienterad. Rollen balanserar självständigt arbete med förmågan att hantera relationer och bygga tvärfunktionella team.


Du har:

  • Stor erfarenhet av brand management.
  • Erfarenhet av arbete med varumärkesarkitektur och visuell identitet.
  • Stor erfarenhet av digital marknadsföring och varumärkesbyggande kommunikation.
  • Van reklamköpare och mycket god känsla för vad som betecknar effektiv och strategiskt rätt kommunikation.
  • Minst 5 års erfarenhet från arbete med kreativa byråer samt mediebyråer.
  • Minst 5 års erfarenhet med ansvar för marknadsföringsbudget.
  • Civilekonomutbildning eller liknande utbildning med inriktning på marknadsföring.
  • Utbildning inom brand management.
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap om spelbranschen.


Upplev Svenska Spel

Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.


Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering är valbart då vi sitter i nya inspirerande lokaler både på huvudkontoret i Visby och i Arenastaden i Solna.

Är du redo för en större upplevelse? Tveka då inte att söka redan idag! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi har gått över till urvals- och intervjufasen.

Frågor om rekryteringensimon.hansson@svenskaspel.se

Frågor om tjänsten: Joakim.Mornefalt@svenskaspel.se

Facklig kontakt: Johnny.Wid@svenskaspel.se

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.