Affärsområdeschef till KIMM

På Wise Professionals och KIMM är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater, nu och i framtiden? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss!

På Wise Professionals och KIMM är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater, nu och i framtiden? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. Vi söker dig med erfarenhet av marknad, kommunikation och ledarskap och som motiveras lika mycket av att se teamet växa som att vara kundens speaking partner inom attraktion och rekrytering. 

Wise Professionals består av 6 affärsområden med olika specialistkompetenser; HR, Lön, EQonomy, The Pace och KIMM. Vi startade KIMM 2013 då vi såg ett stort behov på marknaden av en nischad aktör som arbetar specialiserat och passionerat med rekrytering och konsultuthyrning inom Kommunikation, Information, Marknad och Media – KIMM.

Vår härliga kollega Anna Jeppsson Blomberg ska nu flytta utomlands och därför söker vi nu en ny affärsområdeschef som ska ansvara för vårt affärsområde KIMM.

Vi som jobbar här har själva bakgrunder inom just K-I-M-M och har därför både den kunskap, erfarenhet och nätverk som krävs för att lyckas med rekryteringar inom dessa områden. Vi är idag 15 drivna affärskvinnor och -män och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi trivs när det går snabbt, vi älskar matchningen av kandidat och kund, och vi har väldigt roligt ihop. Vi har även ett femtiotal talangfulla konsulter ute på fältet som tar sig an olika långa interims uppdrag ute hos våra kunder.


Om tjänsten

Vi söker en naturlig och engagerad ledare som har både erfarenhet av marknad/kommunikation, rekrytering samt brinner för att göra affärer. Du ser det som en självklarhet att försäljning 2018 består av en blandning av att själv söka upp kunder, underhålla relationer, nätverka och bidra med värde genom värdefullt content till marknaden genom både bloggar, Instagram och Linkedin.

Då vi är ett tillväxtbolag förändrar du snabbt och framgångsrikt ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem. Teamet i Stockholm består idag av 8 specialister och vi tror på ett nära och coachande ledarskap, därav är det viktigt att du har ett öppet och lyssnande sätt som får andra att känna sig bekväma samtidigt som du entusiasmerar och inspirerar andra både till affärer och i sin leverans.

Utöver ledarskapet förväntas du med stor passion bygga och underhålla relationer, driva in affärer och till viss del även ligga i egen leverans ut mot kund. För att lyckas i rollen tror vi att du är något av en entreprenör, och tillsammans med oss vill bygga en rekryteringsbyrå i världsklass.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, rekrytering och affärsmannaskap. Vi ser att du tidigare har haft en ledande roll inom marknad och kommunikation, har ett brett nätverk och en stark drivkraft att göra skillnad.


Om KIMM och Wise Professionals

Vilka är vi? Vi som arbetar på Wise Professionals och KIMM är passionerade, nyfikna konsulter som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka och utveckla branschen, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss. Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modig och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv – dina kandidater – kunder och konsulter samt branschen i stort. Vi ser oss som en mötesplats för kunder, kandidater och konsulter dit man vill återvända.


Är du intresserad?

För specifika frågor får du gärna ringa mig, Sofia Ahlgren på 076-000 1861 alternativt sofia.ahlgren@wise.se. Även vi kommer ta semester, så urval och intervjuer kommer att ske först i mitten av augusti. Vänta dock inte för den saken skull, ansök med CV & personligt brev så snart du kan. Under tiden, kika gärna på vårt Instagram: kimmsweden och wiseprofessionals

Vi ser fram mot att höra från dig!

Bästa Hälsningar 
Sofia Ahlgren

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.