Advertise söker nya Mediesäljare

Advertise söker nya mediesäljare som vill arbeta med några av mediebranschens starkaste varumärken. För rätt person är detta en chans att med eget ansvar för resultat och mål tjäna bra och att varje måndag gå till arbetet med ett leende på läpparna. Dina mål klarar du genom affärer per telefon och via kundbesök. För att lyckas måste du kunna hålla ett högt tempo, vara strukturerad och kunna skapa ett förtroende hos dina kunder. Vi som arbetar här idag är civilekonomer, stadsvetare, jurister, fd bartenders, en hockeymålvakt, discjockeys, produktchefer mm. Vår gemensamma nämnare är att vi vill ha kul på jobbet, arbeta med försäljning och göra affärer.

För att säkerställa att vi är bra affärsmän och representanter för våra uppdragsgivare utbildar vi oss i säljteknik och mediekunskap. De flesta av oss känner att vi presterar bättre, både hemma och på kontoret, om vi några gånger i veckan går till SATS och tränar. När det går bra åker vi till något trevligt ställe på konferens. På Advertise betyder det varje år. Om du måste ha tyst och lugnt på din arbetsplats är Advertise kanske inte rätt ställe eftersom vi pratar mycket i telefon och gärna lyssnar på musik när vi säljer. Om du är rätt person så kommer du redan efter några månader hos oss vara gladare, mer vältränad och ha en bättre ekonomi.

Mer information om oss och våra uppdrag hittar du på www.advertise.se Vi tror att du är en välklädd kille eller tjej mellan 25 - 40 år, utåtriktad, framåt, har humor och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Självklart erbjuder vi dig fast månadslön och provision.

Advertise AB har kontor på Norrlandsgatan mellan Mood och Stureplan i Stockholm.


NÅGOT FÖR DIG ?

Skicka då CV och ett personligt brev så snart som möjligt till carl@advertise.se

Mer information om Advertise AB hittar du på www.advertise.se.

Vi behöver ditt svar senast den 31 maj.

Skicka din ansökan till carl@advertise.se med rubrikraden Dagens Media Jobb.