Account Manager, Let's deal Stockholm

Är du en driven person med intresse för att knyta nya kontakter samt skapa affärsmöjligheter dagligen? Vill du vara en del av ett team som ansvarar för att tipsa Stockholmsborna om nya koncept i stan? Då ska du söka tjänsten som Account Manager Stockholm!

Som Account Manager på Let’s deal ansvara du för säljprocessen från prospektering till avslut och uppföljning och du kommer ansvarar för att bearbeta nya partners i Stockholmsområdet  

Du utgår från vårt kontor på Stureplan i Stockholm och kommer ingå i ett drivet och fokuserat säljteam med stark teamkänsla. Du arbetar periodvis mot olika projekt korta som långa, varav projekten ordersätts av försäljningschef.   

För att passa in på tjänsten måste du ha en hög social kompetens samt vara ett proffs på att bygga relationer. I det dagliga arbetet ingår att kontakta nya samt befintliga partners via telefon och i fysiska möten, så detta bör vara naturligt för dig.  

 

Om dig   

Du är positiv, driven och energisk och arbetar resultatinriktat och med stort engagemang för att nå uppsatta mål. Du är innovativ, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt med frihet under ansvar. För att du ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat krävs att du är strukturerad, organiserad och har ett gott sinne för planering och prioritering.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning med goda resultat samt har arbetat med relationsbaserad försäljning över telefon och i fysiska möten. Det är meriterande om du har ett stort kontaktnät i Stockholmsområdet. Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, media, marknad eller liknande.   

 

Ansökan 

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.