Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Zellout byter vd

Publicerad: 17 September 2013, 05:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

UPPDATERAD. Uppsalabyrån Zellouts nya vd kommer från IT-branschen.


Ämnen i artikeln:

Zellout

Andreas Eriksson, platschef på IT-konsultföretaget Sogeti tar över vd-posten på Zellout efter Tommy Lindgren, som grundade byrån 1996. Tommy Lindgren ska i sin tur fokusera mer på byråns kunder.

– Det här känns spännande och det kommer säkerligen att bli en omställning för mig. Tanken att byta vd har funnits en tid och nu känns det som ett bra läge och vi har hittat en väldigt bra person, säger Tommy Lindgren.

Varför blev det Andreas Eriksson?

– Vi har jobbat tillsammans i projekt tidigare och dessutom har vi gått en ledarskapsutbildning tillsammans. Jag föll pladask för honom som yrkesman och han har gjort ett väldigt bra jobb på Sogeti med att få bolaget att växa och skapa resultat. Han kommer ju från ett lite annat håll och har en digital bakgrund som vi tror kan bli en väldigt bra mix med det vi redan kan inom varumärken och kommunikation.

Andreas Erikssons uppdrag blir att ta byrån in på den digitala arenan.

– De digitala kanalerna blir allt viktigare. Framför allt hoppas jag tillföra kompetens, jag har en ganska gedigen bakgrund från IT och online-området. Jag hoppas kunna hjälpa till kring leveransfrågor och struktur, men även stötta säljet och hitta en naturlig väg för att kommunikation och det digitala ska mötas, säger han till Dagens Media.

Andreas Eriksson har ingen erfarenhet från byråvärlden alls, berättar han.

– Det här känns otroligt utmanande och det känns så häftigt. Jag tycker att Zellout är ett fantastiskt litet bolag som har gjort mycket bra jobb. Jag gillar sättet som de ser på sin affär och verksamhet på.

Andreas Eriksson tillträder 18 november.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.