Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Z: CO integreras i Berntzon Bylund

Publicerad: 18 Oktober 2013, 06:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:30

Reklambyrån Berntzon Bylund växer och integrerar byrån Z: CO i sin verksamhet.


Ämnen i artikeln:

Berntzon Bylund

Z: CO har specialkompetens inom läkemedel och apotek och har varit huvudbyrå för Alvedon sedan 2007. Berntzon Bylund jobbar med tidningen Dagens Medicin och vill nu bredda sin verksamhet på området.

– För oss är fördelen att vi får två seniora personer till i huset och Z: CO hamnar i ett större sammanhang. De har lång erfarenhet av läkemedel, det är ett ganska komplext område så man måste vara påläst i vad man får och inte får göra, säger Joachim Benrtzon, vd på Berntzon Bylund till Dagens Media och fortsätter:

– Vi vill bredda vår verksamhet och just läkemedel mot konsumenter är ett stort område som växer. Det är klart att vi vill vara med där.

Z: CO kommer att fortsätta arbeta med existerande kunder, men kunna erbjuda fler lösningar då Berntzon Bylund har en egen filmproduktion och en systerbyrå i Mindmakers PR.

– Att ha en reklambyrå och en pr-byrå har varit en bra lösning. Båda går bra. Annars är det för oss som för alla andra, det är en tuff marknad på många sätt, företag har det tufft, medielandskapet förändras. Det gäller att ha mjuka knän men det känns som att vi ligger helt rätt, säger Joachim Berntzon.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Berntzon Bylund

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.