söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ytterligare en delägare har lämnat F&B

Publicerad: 21 augusti 2018, 06:44
Uppdaterad: 21 augusti 2018, 09:23

Martin Ringqvist har lämnat Forsman & Bodenfors för Oatly.

Martin Ringqvist har lämnat Forsman & Bodenfors.

Ämnen i artikeln:

Forsman BodenforsOatly

HF


Det var i slutet av maj som Dagens Media kunde berätta att flera delägare lämnat Forsman & Bodenfors. Både Johan Eghammer, Andreas Malm och Tobias Nordström har gått över till andra tjänster medan finanschefen och delägaren Elisabet Gustafsson tvingades gå i samband med byråns internationella expansion.

Ytterligare en delägare, Martin Ringqvist, har lämnat Forsman & Bodenfors. Martin Ringqvist återvände till byrån 2015 efter att ha arbetat en kort tid i USA, innan dess hade han varit på byrån i hela 16 år.

LÄS ÄVEN: Oatly: "Kommer trampa på ömma tår"

Han har under sin senaste tid på Forsman & Bodenfors arbetat som copywriter och tagit fram kampanjer för varumärket Oatly.

– Ja, det stämmer att Martin Ringqvist börjat arbeta på Oatly. Det är naturligtvis tråkigt, Martin är en fantastiskt begåvad kreatör som har tillfört mycket genom åren, både som kreatör och som tidigare delägare. Men att medarbetare ibland söker nya utmaningar är både naturligt och inte ovanligt, särskilt efter så många år på samma arbetsplats. Vi har senaste tiden haft glädjen att välkomna en stor mängd nya medarbetare, så vi ser en mycket positiv rörelse framåt med flera nya uppdrag, skriver Silla Levin, vd för Forsman & Bodenfors, i ett mejl till Dagens Media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev