Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

YouMe rekryterar från Storåkers

Publicerad: 19 Maj 2011, 11:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Kommunikationsbyrån YouMe rekryterar copywritern Martin Johansen från Storåkers McCann som creative director.


Digital Directorn Kaj Bouic och plannern Jörn Arnell lämnade Storåkers McCann för att starta kommunikationsbyrån YouMe i början av 2010 tillsammans med Rodrigo Pozo Graviz. Nu anställer grundarna Storåkers-kollegan Martin Johansen som creative director.

– Han är en av de vassaste kreatörer jag har jobbat med, samtidigt som han förstår affären. Han är både civilingenjör i botten och mästare på budskap, säger Kaj Bouic, vd för YouMe.

I början av året började även ad:n Björn Jalkeby, som ska stärka kompetensen inom varumärkesidentitet och digital design. YouMe har nu sju medarbetare.

– Vi satsar på att växa med någon till i år, men framför allt ska vi satsa kvalitetsmässigt. Nu är vi åtminstone har tolv som arbetar i projekten inklusive frilansare, säger Kaj Bouic.

Bland kunderna finns Gant, Seven Eleven, Universal, Arla, Preem och Kronans Droghandel. Byrån har nyligen fått in två ”lite större” svenska uppdrag för internationella varumärken.

– Vi är en reklambyrå som arbetar digitalt och har ett pr-erbjudande, vilket ger oss möjlighet att aktivera de kampanjer vi gör och skapa effekt. Det har jag saknat på mina tidigare jobb. När vi tar fram idéer använder vi både reklamögon så att de berör och pr-ögon så att de har moment som gör att folk pratar om dem, säger Kaj Bouic.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.