Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

World Water Week väljer Creo

Publicerad: 29 Augusti 2013, 08:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Digitala kommunikationsbyrån Creo har fått uppdraget att ansvara för kommunikationen kring eventet World Water Week som går av stapeln nästa vecka.


Nästa vecka arrangerar Stockholm International Water Institute ett globalt event med fokus på vatten och utveckling. Under veckan hålls workshops och seminarier samt en gala i Stadshuset varvid Stockholm Water Prize delas ut.

I dag meddelar man att kommunikationsbyrån Creo kommer att ansvara för rapporteringen från eventet i olika kanaler. Creo har nyligen byggt ett nytt online-mediasystem som möjliggör hantering och distribution av organisationens videoinnehåll och webbsändningar.

– Genom att samla all den kompetens vi har på Creo Media Group inom tv, nyhets, och webbproduktion ser vi fram emot att hjälpa World Water Week i att nå sina kommunikationsmål, säger Emalee Mandl, exekutiv producent på Creo Media Group i ett pressmeddelande.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.