Westander förstärker inom hållbarhet

2018-07-19 10:11  
Katalin Herngren Bachry är ansvarig för Westanders nya hållbarhetssatsning. Foto: Westander.

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen.

Westander blev nyligen godkända av Global Reporting Initiative, GRI, att bli GRI Training Partner. Därmed kommer pr-byrån kunna erbjuda certifierade kurser i GRI Standars, som är den mest etablerade formen av hållbarhetsredovisning.

Katalin Herngren Bachry, är ansvarig för Westanders nya hållbarhetssatsning:

– Jag är stolt och glad att Westander nu blir Sveriges första pr-byrå som kan utbilda i hållbarhetsredovisning enligt GRI. Med certifierade kurser kommer vi att skapa fler kontaktytor för våra uppdragsgivare, kommenterar hon.

Omkring 70 procent av världens största företag rapporterar enligt GRI. Det är också den standard som regeringen uppmuntrar svenska företag att använda i sin hållbarhetsredovisning.

Westander har även gått med i GRI Gold Community, som är ett nätverk för organisationer från hela världen.

Janne Naess

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt