Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Wenderfalck värvar från Vasaloppet

Publicerad: 19 Maj 2016, 08:47
Uppdaterad: 19 Maj 2016, 08:50

Wenderfalck värvar Vasaloppets tidigare pr-ansvarig Ola Granfeldt som blir projektledare och rådgivare.


Ämnen i artikeln:

WenderfalckVasaloppet

Ola Granfeldt har sedan 2013 jobbat som pr-ansvarig för Vasaloppet och före det fem år på Prime inom marketing och public affairs. Nu börjar han på pr-byrån Wenderfalck som ansvarig projektledare och rådgivare.

– Det har varit en ynnest att få jobba med Vasaloppet som betyder så mycket för så många. Men nu ska det bli kul att gå in i konsultrollen igen och det känns som jag hittat hem hos Wenderfalck och i deras filosofi. De har ryggraden i engagerande pr och nästippen i modern reklam och produktion, säger han i ett pressmeddelande.

På Vasaloppet var Ola Granfeldt en del av marknadsavdelningen där han förutom den externa kommunikationen även jobbade med att driva affärsområdet Vasaloppet media med tjänsteutveckling inom digitalt och print. Under åren på Prime arbetade han som kundansvarig och digital specialist inom både marketing communications och public affairs.

Wenderfalck, som nyligen tog emot Regis utmärkelse ”Årets bästa byrå”, närmar sig med den nya rekryteringen 30 anställda.

– Ola är precis den typen av modern kommunikatör vi vill ha. Han har en väldigt bred kompetens som spänner från public affairs, CSR och corporate communication till digital kommunikation och sponsring. Dessutom är han en väldigt bra person som passar in bra hos oss, säger Fredrik Jerresand, vd på Wenderfalck i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

WenderfalckVasaloppet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.