söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

We Are More rekryterar trio

Publicerad: 27 augusti 2018, 06:06
Uppdaterad: 27 augusti 2018, 07:49

Bild 1/3  Anders Westgårdh.

Göteborgsbaserade byrån We Are More gör en trippelrekrytering som innebär förstärkning både inom pr, planning och user experience.

Ämnen i artikeln:

MindshareWelcom

AT

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


– Det handlar om tre personer som var och en förkroppsligar vår vision om professionell mångfald bortom den traditionella reklambyrån, säger Johan Gronovitz, vd för We Are More-koncernen som idag omfattar ett 70-tal medarbetare, i ett pressmeddelande.

Anders Westgårdh blir ny senior pr-konsult, skribent och mediarådgivare på We Are More. Han har en lång bakgrund både som journalist och inom byråsfären, bland annat som grundare och vd för Welcom. De senaste fyra åren har han arbetat som konsult i egna verksamheten Westgårdh Kommunikation.

Karin Olsson blir analytiker med ansvar för planning och omvärldsbevakning. Hon har över 10 års erfarenhet som analytiker inom media, detaljhandel och besöksnäring. Hon kommer närmast från mediebyrån Mindshare.

Fredrik Sevandersson blir ny UX-designer. Han tog nyligen examen från Högskolan i Halmstad där han studerat tre år på programmet Digital Design och Innovation, med fördjupning inom tjänstedesign, UX, projektledning och interaktionsdesign.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev