Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Volt rekryterar två

Publicerad: 29 maj 2018, 06:28
Uppdaterad: 29 maj 2018, 06:29

Sofia Heinig och Melina Svéd blir nya produktionsledare på Volt.

Nya uppdrag gör att Volt anställer två nya produktionsledare.


Ämnen i artikeln:

Volt

Volt har vunnit uppdrag för både Mekonomen, OLW, Diskrimineringsombudsmannen och SPP under våren. Dräför stärker byrån nu upp med två nya produktionsledare – Sofia Heinig och Melina Svéd.

– Vi har haft en fantastisk vår med många nya kunder och spännande uppdrag. Melina och Sofia kommer in med en tung kompetens och kommer kunna bidra med enormt mycket i vår bredd av uppdrag. Vi är jätteglada över att få välkomna dem in i Volt-teamet, säger Henrik Stampe, vd på Volt, i ett pressmeddelande.

Melina Svéd har tidigare arbetat på McCann och kommer senast från rollen som account manager och operativ projektledare på Honesty. Hon blir produktionsledare för OLW, Mekonomen och Diskrimineringsombudsmannen.

– Jag har alltid inspirerats av Volts kampanjer och tilltalas särskilt av den stora variationen på kunder och uppdrag som flyter över både design och kommunikation. Dessutom är det ett väldigt härligt gäng jag blir en del av, säger Melina Svéd, i ett pressmeddelande.

Sofia Heinig har tidigare arbetat på Storåkers McCann, King och kommer senast från rollen som studio director på Edelman Deportivo. I sin nya roll blir hon produktionsledare för Urbio och Försvarsmakten.

– Man vill vara bland trevliga människor som gör begåvade saker, och så är det på Volt. Dessutom är de på en grym resa och den vill jag såklart vara med på, säger Sofia Heinig, i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.