Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Volt om nya kunden: "Prestigeuppdrag"

Publicerad: 1 Mars 2018, 08:28
Uppdaterad: 1 Mars 2018, 08:42

Volts Henrik Stampe och Magnus Eriksson som är vd på Business Services. Foto: Pressbild

Relambyrån Volt ska utveckla och lansera IK Investment Partners nya varumärke: "Att uppdraget omfattar byråns samtliga discipliner gör det hela extra lustfyllt" säger Volts vd Henrik Stampe.


Ämnen i artikeln:

Volt

I mitten av februari sålde PwC sin verksamhet inom Business Services till IK Investment Partners. Business Services som är marknadsledande i Sverige inom redovisning, lönehantering och affärsrådgivning,  kommer nu att drivas vidare under ett nytt varumärks som ska arbeta tillsammans med Volt de kommande månaderna.

Henrik Stampe är vd på Volt:

– Ett riktigt prestigeuppdrag som vi så klart är otroligt glada och stolta över. Att uppdraget dessutom omfattar byråns samtliga discipliner gör det hela extra lustfyllt, spännande och intressant, säger han i en kommentar.

Business Services omsatte 2017 drygt 950 miljoner kronor och har under de senaste tre åren uppvisat 8 procent årlig tillväxt, enligt egen uppgift.

– Att få uppdraget att driva Business Services under ett eget varumärke och strategi är en smått unik möjlighet. Att få ta fram det nya namnet och utveckla hela det varumärkesstrategiska ramverket tillsammans med en så kompetent partner som Volt skapar både energi och trygghet”, kommenterar  Magnus Eriksson som är vd på Business Services.

Det nya varumärket förväntas se dagens ljus före sommaren.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.