Visual Arts säljteam växer

2016-03-01 14:17  
Martin Landeby blir ny säljare hos Visual Art. Foto: Press.

Martin Landeby, tidigare key account manager hos MTG Radio blir ny medarbetare hos Visual Art.

Visual Arts säljteam växer och utökas nu med Martin Landeby.

– Martin har en gedigen säljbakgrund och har jobbat länge inom branschen. Han har det som vi värdesätter inom digital utomhusreklam, nämligen ett brinnande intresse och samtidigt har han bra kundrelationer. Vi kommer fortsätta att bygga ut vårt nätverk och vi ser att digitalt är på starkt uppåtgående och som ledare måste vi fortsätta att växa, säger Hoss Khosravi, affärsområdeschef för DOOH på Visual Art till Dagens Media.

Martin Landeby har arbetat med försäljning inom mediebranschen sedan 2005 och kommer närmast från MTG Radio där han arbetade som key account manager med mediebyråansvar. Han har också tidigare erfarenhet från bland annat på Brick Digital/Tillväxtbolaget samt på Riksmedia.

– Jag är inspirerad och imponerad av det jag sett av Visual Art och det känns jättebra att vara här. Visual Art var ett självklart val för mig och jag ser nu fram emot att ta fram framtidens lösningar för digitalt utomhus tillsammans med våra kunder, säger Martin Landeby i ett pressmeddelande.

Anton Äng

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt