Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Visitsweden värvar från Forsman & Bodenfors

Publicerad: 26 November 2015, 06:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:19

Jenny Kaiser lämnar byråvärlden och blir ny USA-chef hos Visitsweden.


Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Vid årsskiftet tillträder Jenny Kaiser som Visitswedens chef för marknad USA.

Just nu är Jenny Kaiser kundansvarig projektledare på Forsman & Bodensfors och har en lång erfarenhet som både kund och konsult inom strategisk marknadsföring, varumärkes- och kommunikationsutveckling samt företag i digital transformation.

Hon har också arbetat med många olika typer av kunder på DDB Stockholm och OMD Sverige.

– Efter nästan 20 års erfarenhet av globala och lokala varumärken och verksamheter ska det bli mycket inspirerande att få jobba med ett av de finaste varumärkena man kan tänka sig – Sverige. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter från både kund- och konsultsidan kan bidra till att ta varumärket VisitSweden och Sverige som resmål till nästa nivå, nu när det ställs helt nya krav på hur man når och påverkar sina målgrupper i rätt tid och i rätt kontext, säger Jenny Kaiser i ett pressmeddelande.

Enligt Visitsweden har resandet från USA har ökat stadigt och man ser fortsatt stor potential hos marknaden att ge fler besökare till Sverige.

Hittills under året har Visitsweden satsat på en Sverigekampanj tillsammans med Volvo, Turistrådet Västsverige och Göteborg & Co samt på att profilera Stockholm tillsammans med flygbolaget Norwegian.

Nästa år ska Visitsweden bland annat marknadsföra Stockholm och Sverige i samband med att SAS öppnar en ny flyglinje mellan Los Angeles och Stockholm.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.