Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Villard lämnar Brindfors

Publicerad: 15 April 2014, 09:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

UPPDATERAD. Rickard Villard, ecd på Lowe Brindfors, väljer att lämna reklambyrån.


Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Rickard Villard har arbetat på Lowe Brindfors i tio år. De senaste åren har han haft titeln executive creative director och tillsammans med vd:n Annette Gårdö ansvarat för att vända och stärka byrån efter några år med negativa resultat.

– Tio år är en lång tid i den här branschen. Dessutom har vi haft det ganska tufft de senaste två åren, men nu står byrån på en stabil grund för att fortsätta växa och då kändes det som ett bra tillfälle för mig att ta nästa steg, säger Rickard Villard till Dagens Media.

Rickard Villard blev rekryterad till Lowe Brindfors redan innan han gått ut Berghs.

– Jag har fått möjligheten att växa här, vilket jag är otroligt tacksam över. Nu har jag blivit vuxen och då är det dags att flytta hemifrån. Det händer mycket kul där ute som jag är nyfiken på.

Några konkreta planer för vad han ska göra härnäst har dock inte Rickard Villard ännu. Han jobbar kvar på Lowe Brindfors fram till sommaren.

– Sedan ska jag vara ledig med min familj. Jag vill först avsluta mitt arbete här på ett bra sätt, snarare än att ge mig in i något nytt på en gång. Jag ska formulera för mig själv vad jag vill göra och vad marknaden efterfrågar.

Lowe Brindfors har ännu inte klart med en ersättare.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.