Viktväktarna till Scream Malmö

Viktväktarna väljer Scream Malmö för hela sitt medieuppdrag.

Scream Malmö har efter upphandling valts som hälsoföretaget Viktväktarnas nya mediebyråpartner. Uppdraget gäller både offline och digitalt.

– Vi känner oss mycket nöjda med vårt val av Scream Malmö som vår mediebyråpartner. De har ett större arbetsteam som sitter här nere i Malmö nära oss vilket förenklar arbetsprocessen. Från vårt första möte påvisade Scream energi och framåtanda. Sedan sökte vi ett starkt digitalt team med hög kreativ höjd som inte drar sig för att utmana gamla normer och traditioner – något som vi fann hos Scream Malmö, säger Helen Bladh, marknadschef på Viktväktarna, i ett pressmeddelande.

Enligt Anders Brändefors, vd för Scream Malmö, har den tilltänkta arbetsgruppen redan engagerat sig i uppdraget vilket har resulterat i en viktminskning på strax över 26 kilo genom Viktväktarnas koncept.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ViktVäktarna väljer att arbeta med oss. Detta stärker vår uppfattning om att vi är rätt på det vad gäller vårt erbjudande som en oberoende mediebyrå på marknaden som vågar utmana gamla sanningar och att vårt digitala erbjudande är i framkant på marknaden, säger Anders Brändefors i pressmeddelandet.

Viktväktarna har tidigare jobbat med mediebyrån MEC.

LÄS ÄVEN:

Amanda Törner

Reporter

Publicerad 2015-09-30 07.39Uppdaterad 2015-12-06 11.50

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: