Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

"Vi måste anpassa kostymen"

Publicerad: 28 Mars 2013, 07:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

Nu bekräftar Minnesotas vd Andy Pimmeshofer att tre personer får lämna byrån. Orsaken är vikande marknad och minskad efterfrågan.


Ämnen i artikeln:

Stampen Media PartnerGyllene HjuletMinnesota

Igår berättade dagensmedia.se att kommunikatonsbyrån Minnesota tvingats säga upp personal. Andy Pimmeshofer bekräftar nu att det handlar om tre personer.

– Det känns så klart tråkigt att behöva säga upp medarbetare, men vi måste anpassa kostymen efter marknaden, säger Andy Pimmeshofer till dagensmedia.se.

Under 2012 gick det bra för byrån som nyanställde personal i flera omgångar. Nu har konjunkturen dock vänt, vilket tvingat byrån att ta fram yxan.

– Det är i vår ände av branschen som svängningarna är som störst. När det går bra måste vi förstärka på personalsidan, men när marknaden viker tvingas vi skära ned, säger Andy Pimmeshofer.

2011 var byråns bästa år någonsin. Hur det gick 2012 är oklart ännu, men Andy Pimmeshofer vet att resultatet blir klart sämre.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.