Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

"Vi kommer att fylla på"

Publicerad: 2 Juni 2010, 12:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:48

DDB Stockholms vd Niclas Melin: "Vi har klart med flera spännande rekryteringar".


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmNiclas MelinLars AxelssonFörsvarsmakten

Som Dagensmedia.se tidigare avslöjat får DDB Stockholm, som nyligen vann tre Guldägg, klara sig utan kreatörerna Patrick Dry och Simon Mogren samt Tribal DDB:s Alex Picha i fortsättningen.

Nu bekräftas uppgifterna av DDB:s vd Niclas Melin. Kreatören Patrick Dry och Alex Picha (som är ansvarig traffic för digitala jobb, inte byråchef som Dagensmedia.se felaktigt uppgav), lämnar byrån.

I Simon Mogrens fall handlar det om en tjänstledighet.

– Simon har varit med oss sedan starten och vi har full förståelse att han vill pröva sina vingar i andra sammanhang. Vi önskar honom all lycka och ser självklart framemot att på sikt se honom tillbaka i huset igen, säger Niclas Melin.  

På frågan om trion ska ersättas, säger han:

– Vi ligger löpande i rekryteringar och letar alltid den bästa talangen och kommer att fylla på ytterligare men eftersom vi under året också gjort några extremt värdefulla rekryteringar är det inte säkert att vi kommer att göra raka ersättningar inom det digitala området. Vi har redan nu klart med ett par spännande rekryteringar.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.