Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Veteran lämnar Bizkit

Veteranen Staffan Mattsson slutar på Bizkit.


Publicerad 2010-10-25 12:39
Uppdaterad 2015-12-06 15:34

Ämnen i artikeln:

Johan Eidmann

Dela artikeln:

– Jag har varit med sedan vi startade och det är dags att göra någonting annat, säger han till Dagensmedia.se.

Han har inget nytt jobb klart.

– Det här ger mig chans att tänka lite. Det ska bli jätteskönt att bara få sluta och se vad som händer. Arbetsmarknaden ser bättre ut just nu och det finns mer pengar och det är lättare att få anställning, säger Staffan Mattsson.

Staffan Mattsson började på Bizkit för nio år sedan och har varit projektledare, medierådgivare och radiochef. Han har bland annat jobbat med Riksgälden, Kia och SBAB. Han har även ett förflutet på dåvarande CIA Radiokonsulterna. 

– Jag vill poängtera att Bizkit varit en mycket bra arbetsgivare och jag har haft härlig tid där, men allting har ett slut, och där är vi nu, säger Staffan Mattsson.

Erika Petersson ersätter Staffan Mattsson som radiochef på Bizkit.

– Erika kommer att jobba med radio ihop med Anna Krigsman. Såväl Erika som Anna har framgångsrikt jobbat med radio i flera år och har därmed en gedigen rutin inom mediet. De har också sedan länge ett väl utbyggt nätverk hos radiostationerna, säger Johan Eidmann, vd på Bizkit, och fortsätter:

– Radio blir ett allt viktigare media för oss och våra kunder och det är därför viktigt att vi har den bästa kompetensen på plats. Det har vi nu.

Martin Schori

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.