Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Veritas sluter avtal med Bryssel-byrå

Publicerad: 25 April 2013, 06:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:48

Samarbetet ska öka närvaron och förbättra kunskaperna om vad som händer inom EU.


Veritas PR & Communications som inriktar sig mot public affairs och interkulturell kommunikation har slutit ett avtal med Heimdal European Affairs. Byrån har sin hemvist i Bryssel och inriktar sig på opinionsbildning och lobbying på EU-nivå.

Målet med samarbetet är, enligt Bijan Fahimi, vd för Veritas PR & Communications, att integrera lobbying i Sverige och i Bryssel.

– Över hälften av alla nya lagar som stiftas i Sverige styrs av beslut i Bryssel och samspelet mellan vad som händer på den politiska agendan i Sverige och i EU är naturligtvis av avgörande betydelse för våra kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Samarbetet med Heimdal European Affairs innebär att Veritas PR & Communications nu finns på plats i Bryssel, vilket underlättar för byråns kunder att påverka och bevaka beslutsprocesser.

Christian Ardhe, grundare av Heimdal European Affairs, säger i pressmeddelandet att samarbetet "känns väldigt rätt".

– Det ställs allt större krav på företag och organisationer att vara aktiva och följa och påverka EU-agendan inom sina respektive verksamhetsområden. Jag är övertygad om att flertalet av Veritas kunder har mycket att vinna på en ökad närvaro och bättre kunskaper om vad som händer inom EU. Flera av EU:s beslut påverkar dem direkt affärskritiskt.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.