Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Verisure väljer OMD

OMD tar över uppdraget även internationellt.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se


Publicerad: 26 Maj 2016, 11:02
Uppdaterad: 27 Maj 2016, 07:19

Ämnen i artikeln:

Mediebyråer

OMD har efter en stor pitch fått förnyat förtroende från säkerhetsbolaget Verisure, och dessutom tagit hem uppdraget på fler marknader i Europa och Latinamerika.

I Sverige har Verisure arbetat med OMD sedan 2013.

Uppdraget breddas nu till att gälla bland annat övriga Skandinavien, Frankrike och Spanien.

– Det är jättekul för oss, och ett kvitto på att vi har gjort ett bra jobb. Extra roligt med den här kunden är att de ligger i framkant och är innovativa i sin kommunikation. Vi har utvecklats tillsammans genom åren, säger OMD:s vd Fredrik Eriksson till Dagens Media.

Verisure levererar hemlarm kopplade till larmcentral och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Larmföretaget har cirka 1,8 miljoner kunder i 14 länder. Med det ökande intresset för "the internet of things" växlar Verisure nu upp internationellt.

– Med ett starkare internationellt fokus sökte vi en partner som kan accelerera vår affär både i Sverige och på andra marknader. Vi har vuxit snabbt på den svenska marknaden och OMD har bevisat att de kan vara partnern som motsvarar de högt ställda krav vi har på både strategisk och taktisk nivå, säger Erwin Wieffering, som är Global Marknadsdirektör på  Verisure Securitas Direct Group i en kommentar till Dagens Media.

 

Ämnen i artikeln:

Mediebyråer

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.