Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Värmdö och Nacka söker PR-byrå

Publicerad: 17 September 2014, 11:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:28

Kommunerna upphandlar tjänster för att stödja och utveckla PR-arbetet.


Grannkommunerna Nacka och Värmdös upphandling gäller PR-tjänster och kreativa kommunikationstjänster.

Rörande PR-tjänster gäller det bland annat strategisk rådgivning, implementering av PR-strategier, rådgivning inom kriskommunikation, medieträning och genomförande av pressaktiviteter.

De kreativa kommunikationstjänsterna handlar till exempel om att arbeta fram långsiktiga kommunikationsplattformar för många olika målgrupper, och att föreslå och leverera kommunikationsinsatser i alla relevanta kommunikationskanaler såsom webb, print och sociala medier.

Avtalstiden för uppdraget är två år med start i november, med möjlighet till förlägning i som mest två år. Det uppskattade värdet är 1 miljon per år.

" Vi på Nacka och Värmdö kommuner har stora ambitioner att nå riktigt långt i vårt kommunikationsarbete. Utifrån likartade strategier, mål och utmaningar har vi beslutat att göra denna upphandling tillsammans. Vi har en stark övertygelse om att bra kommunikation kan driva förändring men också skapa värde för våra invånare, företag och samhället i stort. Men vi behöver hjälp på vägen", skriver kommunerna i upphandlingen.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.