Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

UTE-vinnare till Wiley/Y&R

Publicerad: 10 Maj 2011, 08:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:11

Byrån Wiley/Y&R har inlett en stor rekryteringsoffensiv inför sommaren och har som ett första led anställt copyn Åke Larsson - som igår vann JCDecaux UTE-tävling.


Det var sent i april som byrån Wiley & Partners såldes till A-com. Strax innan hade grundaren Zeke Tastas lämnat byrån.

Nu ska Wiley & Partners, som slagits ihop med byråerna Tank/Yr och Greatesty gå ut i en rekryteringssoffensiv för att fylla luckorna.

– Det har att göra med sammanslagningen. Vi behöver helt enkelt bli fler och har ett behov av att växa. Både för att mäta upp mot existerande kunder men också mot nya som vi hoppas kunna berätta om vid ett senare tillfälle. Vi går en spännande pitchhöst till mötes,säger Robert Brink till dagensmedia.se.

Hur många räknar ni med att anställa?

– Jag håller på att lägga pusslet nu men vi behöver åtminstone ett kreativt team och en produktionsledare. På kort sikt, alltså innan sommaren, räknar vi med att tillsätta åtminstone fyra tjänster.

Hur känns det efter sammanslagningen?

– Det känns jättekul. Vi har fått ny energi och det är ett jättebra gäng med flera som vill komma hit och jobba. Så det känns oerhört roligt. Nu får vi ju lära oss ett nytt kvarter kring Kungsgatan och Sveavägen.

Den första nyrekryteringen är copywritern Åke Larsson, som igår vann JCDecaux UTE-tävling tillsammans med byrån Honey Design.

Åke Larsson har tidigare arbetat på bland annat Holy Diver och Rönnberg McCann.

Bland Wiley/Y&R:s kunder finns bland annat LG, Danone och Unilever.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.