Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Två uppdrag till Sway Republic

Publicerad: 26 Februari 2009, 09:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:50

Den Göteborgsbaserade byrån för mobil kommunikation, Sway Republic, känner inte av lågkonjunkturen. Utöver att de hjälper TUR-mässan med mobil information, har de skapat Sveriges största informationsnätverk för handlare i mobilen.


Sway Republic har skrivit avtal med Innerstaden i Göteborg, en paraplyorganisation som företräder cirka 400 företag.

- Vi har skapat en gemensam portal för företagen, varifrån användarna lätt kan gå vidare till de enskilda företagens mobilsidor, säger Claes Persson, vd för Sway Republic.

Genom att sms:a ett specifikt nummer till Innerstaden länkas användaren till portalen och kan ta del av medlemmarnas erbjudanden.

- För en turist som stiger av tågstationen är det ett utmärkt sätt att snabbt få ett grepp om vad Göteborg erbjuder. För de infödda är det ett lika bra sätt att hålla sig uppdaterad om reor och specialerbjudanden.

Är det här ett stort uppdrag för er?

- Såvitt jag vet så är det första gången som ett så här stort antal handlare sluter sig samman mobilt, så ja, det är ett stort uppdrag.

Innerstadens mobila portal går online den 10:e mars. Sway Republic har också fått uppdraget att sköta TUR-mässans information via mobilen. Mässan besöks av 50.000 människor årligen.

- Vi ser ingen lågkonjunktur. För oss är det rena Klondyke just nu.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.