Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

TV4-profil tar vårdföretag till Peacock

Publicerad: 15 Mars 2011, 13:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Peacock får in vårdföretaget Medirätt, som ägs av TV4-profilen och läkaren Göran Sjönell.


Medirätts affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter och tjänster som bidrar till en mer kvalitativ och säker hemsjukvård och äldreomsorg.

Bland annat har företaget tagit fram en webbaserad checklista för läkare och sjuksköterskor som ska minimera risken för att olika läkemedel krockar med varandra.

– Varje dag dör åtta personer och 400-500 läggs in på sjukhus på grund av felaktig läkemedelshantering, säger Thomas Gibson, projektledare på Peacock.

Medirätt ska nu börsintroduceras, vilket Peacock hjälper företaget med. Dessutom tar byrån fram en kommunikationsplattform som senare ska resultera i en kampanj som ska sälja in webbverktyget till läkare och sjuksköterskor.

– Det här är inget vanligt reklamproblem. Det får inte bli för reklamigt, utan vi vill hitta ett tonläge som fungerar. Det här är ett annorlunda och spännande uppdrag.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.