Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tunga avhopp från MRM

Publicerad: 17 augusti 2011, 14:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Två personer i ledningsgruppen på McCann-byrån MRM Starsky lämnar bolaget, kan dagensmedia.se berätta. En går till DDB, en till Absolut.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmMRM Starsky

MRM Starsky drabbas av två tunga avhopp – då två personer ur ledningsgruppen lämnar byrån inom kort.

Duon som slutar är Lotta Brugge, i dag "executive account manager" samt Paul Morel, "strategic director".

– Det är dags att gå vidare helt enkelt. När jag kom till MRM var vi övervägande en dm-byrå med 25 anställda och ambitionen var att bli mer digitala. Nu jobbar vi i princip bara digitalt, säger Lotta Brugge till dagensmedia.se.

Lotta Brugge anslöt till MRM Starsky år 2005. Hon har även en bakgrund på byråerna Lowe Tesch – där hon ansvarade för Saabs jättekonto – och Razorfish. Istället ska hon nu gå till Absolut, där hon ska jobba med digital marknadsföring.

Paul Morel har varit inom Starsky sedan år 2000, men kommer nu att gå till DDB Stockholm. Där får han titeln business director.

– Jag har inte bytt byrå på tio år och nu fick jag den här möjligheten. Det känns som en kul utmaning och det är en spännande roll. Så det är snarare så att jag går till någonting än lämnar någonting, det vill jag vara tydlig med, säger han till dagensmedia.se.

Dagensmedia.se har sökt Carl Rustner, vd på MRM, samt Niclas Melin, vd på DDB Stockholm.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

DDB StockholmMRM Starsky

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News