Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tung värvning till Doberman

Publicerad: 9 September 2011, 06:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:59

Erik Almenberg, tidigare kreativ chef på Motorola i Chicago, går till designbyrån Doberman.


Ämnen i artikeln:

Doberman

Erik Almenberg ska jobba som strateg och vara med och leda byråns erbjudande inom tjänsteinnovation. –  Vi är bra på innovation i Sverige men med sin bakgrund från USA, som har en helt annan kultur, så har Erik erfarenheter som är värdefulla för oss och våra kunder, säger Lisa Lindström, vd på Doberman till dagensmedia.se. Innan sina fyra år på Motorola har Erik Almenberg en lång bakgrund som strateg och designer på bland andra Yahoo i USA samt Ytterborn & Fuentes och Ergonomidesign i Stockholm.

Men Doberman behövde inte uppvakta Erik Almenberg för att få med honom i teamet, han hörde själv av sig för att erbjuda sina tjänster.

– Det är förstås fantastiskt roligt. Jag antar att han har hållit lite span på de projekt vi genomfört och gillade vår strategi att komma djupare in i kundens affärs. Han blev nyfiken och ville bli en del i den utvecklingen.  

Erik Almenberg är en i raden av rekryteringar som Doberman gjort hittills under året. Andra rekryteringar inkluderar Maria Lübeck, före detta kundchef på varumärkesbyrån Essen, Vinh Kha, tidigare kreativ chef på Perfect Fools och Yours, Peter Olofsson, tidigare ad på North Kingdom samt Pelle Lindhe, tidigare senior product manager på EF i Shanghai.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Doberman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.