Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tre Kronor tillsätter ny vd

Publicerad: 30 April 2014, 06:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:39

Mia Forsgren tar över posten som vd på kommunikationsbyrån Tre Kronor efter grundaren Niclas Fröberg.


Mia Forsgren kom till Tre Kronor hösten 2013 från att tidigare jobbat bland annat på Sony Music Entertainment, Universal Music. Hon har också varit vd på på Ogilvy Destination.

Nu tar Mia Forsgren över posten som vd efter Niclas Fröberg, som var med och grundade mediebyrån 2007.

– Det känns fantastiskt och jag är glad över att ha fått förtroendet. Jag ser fram emot att fortsätta den här resan, säger Mia Forsgren till Dagens Media.

Forsgren gick in som byråchef i höstas och ska nu fortsätta att driva byrån framåt på den högre posten.

– Tre Kronor är mitt inne i en omfattande förändringsresa mot ett bredare och ett mer globalt koncept. Som ett led i detta kommer denna förändring, Mia har vuxit in i rollen och det är nu dags att axla rollen som vd, säger Niclas Fröberg, i ett pressmeddelande.

De största utmaningarna Mia Forsgren själv och byrån står inför tror hon är att få med sig kunderna i byråns utveckling.

– Det är ganska otydligt vart branschen är på väg och det finns många olika delar att ta tag i. Vår utmaning är att få kunderna att känna sig trygga att ta nästa steg i den nya, breda marknadsföringen, och där vill vi hjälpa dem på den resan, säger hon.

Niclas Fröberg kommer att bli kvar på Tre Kronor och arbeta med kunder samt vara kvar som vd för koncernen UCP.

Andrea Svanberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.