Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag02.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tre byråer till Nordic Choices nya hotellsatsning

Publicerad: 1 Juni 2015, 08:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:59

Great Works, Ibeyostudio och Identity Works ska tillsammans arbeta med Nordic Choices hotellsatsning på Brunkebergstorg.


Ämnen i artikeln:

IbeyostudioGreat WorksIdentity Works

2017 öppnar Nordic Choice två nya hotell vid Brunkebergstorg i Stockholm. För att ta fram kommunikationsstrategier, digitala koncept och en grafisk profil för hotellen anlitar Nordic Choice byrårerna Great Works, Ibeyostudio och Identity Works för att göra det tillsammans.

– Det handlar om att få en kreativ höjd och nu har vi hittat tre härliga experter som kommer att bli ett urbra team. Istället för att använda oss av en generaliserande byrå kände vi att spjutspetskompetens är helrätt för det här projektet, säger Jenny Edh Jansen, kommunikationschef för hotellsatsningen på Brunkebrgstorg, till Dagens Media och fortsätter:

– Det vanligaste är kanske att man jobbar med en byrå och sedan kompletterar med en pr-byrå. Vi har valt att kombinera en byrå som är jätteduktiga på visuell identitet och grafisk design med en byrå som är ledande på det digitala. Till det har vi en pr- och kommunikationsbyrå som är fantastisk.

Nordic Choices nya hotell kommer att bli Nordic Choice-kedjans största tillskott. Projektet genomförs i samarbete med AMF Fastigheter.

– Vi har precis kickat igång och nu öppnar arbetet. Det här med tidsperspektiv är fascinerande. Vi öppnar 2017 så det är nästan två år kvar, men det finns fortfarande saker som brådskar. Vi ska ha namn, utseende och vill börja kommunicera projektet. Det gör man inte på en kvart, säger Jenny Edh Jansen och fortsätter:

– Jag känner mig otroligt trygg i processen vi har framför oss och vi är supertaggade. det är ett härligt gäng och det känns magiskt att få skapa de här två hotellen.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.