Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Torbjörn Larsson värvas till Resultify – blir vd för Stockholmskontoret

Publicerad: 8 mars 2016, 08:35
Uppdaterad: 11 mars 2016, 13:11

Resultify Stockholms nya vd blir Torbjörn Larsson. Foto: Pressbild.

Malmöbaserade byrån Resultify har nyligen etablerat sig i Stockholm. Nu står det klart vem som blir ny vd. Det blir Mindshares tidigare vd, Torbjörn Larsson som ska leda byrån.


Resultify grundades 2012 av Liselott Lading, Fredrik Ardmar och Robert Lindh. Nu har företaget växt till att ha 27 anställda och kontor i Malmö och Stockholm.

Sedan starten för fyra år sedan har Liselott Lading utsetts till Skånes bästa chef och byrån vann Svenska designpriset med Malmö Symfoniorkester 2014. Under 2015 vann Resultify också Google All Stars Awards.

Enligt egen uppgift nådde bolaget en omsättning på 34 miljoner kronor det senaste räkensapsåret.

Nu värvas Torbjörn Larsson, som tidigare varit vd för Mindshare, som vd för Stockholmskontoret.

– Resultify har en intressant vinkel och approach i sitt sätt att arbeta med sina kunder. De har ett stort fokus på att mäta och skapa resultat, vilket tilltalar mig. Att dessutom få starta upp något nytt och vara utmanare på en ny marknad är något jag har lång erfarenhet av från min tid på Mindshare. Det ska bli kul att få tackla nya utmaningar och bygga upp något stort här i Stockholm, säger Torbjörn Larsson i ett pressmeddelande.

Torbjörn Larsson tillträder sin nya tjänst i början av mars.

2014 lämnade han vd-stolen på mediebyrån Mindshare, efter 14 år på posten. Han gick då till jobbet som vice vd för Dentsu Aegis Network i Norden.

 

 

 

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.