söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Topprekryteringar till Chimney

Publicerad: 31 augusti 2018, 09:38
Uppdaterad: 12 september 2018, 05:37

Johan Masironi och Jonas Forslund till Chimneys ledning. Foto: Chimney

Johan Masironi blir nordisk försäljningschef på Chimney, och Jonas Forslund tar rollen som operativ Nordenchef.

Ämnen i artikeln:

Chimney

JN


Chimneys nordiska bolag har den senaste tiden rekryterat kraftigt, för att skapa en balans mellan kreation och strategi, uppger bolaget. Det tidigare förvärvet av contentbyrån Åkesson & Curry är ett led i det arbetet.

Johan Masironi och Jonas Forslund är de senaste förvärven.

Jonas Forslund har under de senaste sex åren varit globalt ansvarig för innovation och optimering av Klarnas kundservice och handlarsupport. Innan dess har han i olika chefsroller drivit förändringsprocesser på SEB och har mångårig erfarenhet som managementkonsult på EY. På Chimney blir Jonas Forslund operativ Nordenchef och kommer att fokusera på utveckling av operationella och affärsstödjande processer.

– Det ska bli spännande utmaning att tillsammans med alla talangfulla kollegor lyfta Chimney till nästa nivå, kommenterar Jonas Forslund.

Johan Masironi har varit nordisk marknads- och PR-chef på SF Studios, marknadschef på Tele2 och Swedbank, där han även har en lång bakgrund inom affärsutveckling. Johan blir nordisk försäljningschef med ett starkt fokus på att utveckla det nordiska erbjudandet för att möta kundernas ökade behov av helhetslösningar.

– Jag har under många år varit ett stort fan av Chimney, och att nu få hjälpa dem på sin nordiska expansionsresa känns oerhört inspirerande!, kommenterar Johan Masironi.

Till grund för Chimneys upprustning i Norden ligger fler och större kunder med ett ökat behov av en global närvaro – men med ett nordiskt perspektiv.

Henric Larsson är grundare och nordisk vd för Chimney:

– Johan och Jonas tillför mycket erfarenhet och kunskap och är en viktig del i vår strategi att fortsätta utveckla verksamheten. Med deras hjälp kommer vi att skapa ännu mer värde för våra kunder, både i Norden och internationellt. Vi har idag 200 kollegor runt om i Norden - branschens bästa kreatörer, skarpa strateger och erfarna medieköpare. Med Jonas och Johans stöd tar vi ett steg framåt och följer kundernas önskemål ytterligare, kommenterar han.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev