Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Toppmoderat till JKL

Publicerad: 19 Januari 2011, 08:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:57

Lars Lindblad, tidigare gruppledare hos Moderaterna, blir rådgivare hos JKL. Det är den tredje tunga rekryteringen byrån gör efter valet.


Ämnen i artikeln:

ModeraternaJKL

Lars Lindblad var gruppledare för Moderaterna i Riksdagen fram till valet 2010 och har varit aktiv som riksdagsledamot i tolv år. Nu blir han alltså rådgivare åt JKL.

– Det har varit en lång process för mig med en lång radda erbjudanden. Men jag tycker att JKL har lagt fram det mest intressanta erbjudandet. Det är ett intressant och spännande företag att verka inom, säger Lars Lindblad.

Bland JKL:s tidigare rekryteringar efter valet finns Anna Helsén, presschef hos Mona Sahlin och moderaternas tidigare kommunikations- och stabschef Pär Henriksson.

- Lars Lindblad har verkat en lång tid i maktens centrum. Han är, liksom våra övriga nyrekryteringar, en person som verkligen knäckt politikens DNA-kod och samtidigt förstår kommunikationens betydelse och de affärsmässiga aspekterna. Det är en ganska sällsynt kombination, säger Åsa Jamal, Managing Director på JKL i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

ModeraternaJKL

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.