Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Tobias Rydergren till Coop

Tidigare delägaren i Mindmakers PR går till Coop Sverige.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 16 Oktober 2015, 07:38
Uppdaterad: 06 December 2015, 20:25

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PRCoop

Coop Sverige har rekryterat Tobias Rydergren som ny pressansvarig. Han kommer närmast från en roll som seniorkonsult och delägare i Mindmakers PR där han varit specialiserad på medierelationer, krishantering och digitala medier.

Tobias Rydergren har tidigare arbetat flera år på Resumé, bland annat som webbchef, har även varit chefredaktör för Testfakta samt arbetat som copywriter på Weber Shandwick. Han har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap samt företagsekonomi från Lunds Universitet.

Tobias Rydergren kommer ingå i kommunikationsavdelningens grupp för extern kommunikation och rapporterar till chefen för extern kommunikation, Kristofer Myrevik. Han tillträder sin tjänst på måndag den 19 oktober.

Nuvarande pressansvarig vid Coop Sverige, Louise Stephan, går vidare till en nyinrättad tjänst som ansvarig för strategi- och kommunikationsplanering inom kommunikationsavdelningen, och där hon också ingår i ledningsgruppen.

 

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PRCoop

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.