Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tjejgym ska expandera med pr

Publicerad: 3 Maj 2011, 06:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Curves är gymet som enbart är öppet för kvinnor. Nu ska kedjan expandera i Sverige med hjälp av pr från byrån Geelmuyden Kiese.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Curves har redan nitton gym i Sverige, men redan i maj öppnar två nya gym. Under hösten ska dessutom ytterligare tio gym slå upp portarna.

Det är bakgrunden till att gymet nu upphandlat en nordisk pr-byrå, Geelmuyden Kiese.

– Geelmuyden Kiese var den byrå som både stod för det bästa strategiska upplägget och de bästa kreativa förslagen. Dessutom visade de stort engagemang och de har erfarenhet från området hälsa och välbefinnande, säger Michael Foley, europeisk marknadschef på Curves i ett pressmeddelande.

Geelmuyden Kiese har bland annat Vårruset och Tjejmilen som kunder och har nyligen aviserat en svensk expansion.

– Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Curves. Uppdraget omfattar två områden som ligger mig varmt om hjärtat; hälsa och välbefinnande, samt kvinnligt entreprenörskap, säger Åsa Elm, vd på Geelmuyden Kiese i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har stor erfarenhet från att jobba med internationella varumärken på den nordiska marknaden och för Curves har vi satt samman ett team med stark kompetens inom sociala medier, varumärkes-PR och projektledning.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.