Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Tjejgym ska expandera med pr

Publicerad: 3 Maj 2011, 06:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Curves är gymet som enbart är öppet för kvinnor. Nu ska kedjan expandera i Sverige med hjälp av pr från byrån Geelmuyden Kiese.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Curves har redan nitton gym i Sverige, men redan i maj öppnar två nya gym. Under hösten ska dessutom ytterligare tio gym slå upp portarna.

Det är bakgrunden till att gymet nu upphandlat en nordisk pr-byrå, Geelmuyden Kiese.

– Geelmuyden Kiese var den byrå som både stod för det bästa strategiska upplägget och de bästa kreativa förslagen. Dessutom visade de stort engagemang och de har erfarenhet från området hälsa och välbefinnande, säger Michael Foley, europeisk marknadschef på Curves i ett pressmeddelande.

Geelmuyden Kiese har bland annat Vårruset och Tjejmilen som kunder och har nyligen aviserat en svensk expansion.

– Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Curves. Uppdraget omfattar två områden som ligger mig varmt om hjärtat; hälsa och välbefinnande, samt kvinnligt entreprenörskap, säger Åsa Elm, vd på Geelmuyden Kiese i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har stor erfarenhet från att jobba med internationella varumärken på den nordiska marknaden och för Curves har vi satt samman ett team med stark kompetens inom sociala medier, varumärkes-PR och projektledning.

Dante Thomsen


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev