Tipsa byrån – få hittelön

2016-01-07 16:09 Ylva Larsson  

Digitalbyrån All Rise ger 50 000 kronor till den som hittar deras nästa ”digitala superstjärna”.

”Vi har världens bästa jobberbjudande, men den person vi söker kommer förmodligen inte att läsa den här texten”. Så skriver sök- och digitalbyrån All Rise i sin rekryteringsannons när de för första gången ska anställa en person.

Lösningen på problemet blev en hittelön på 50 000 kronor till den som hittar deras nästa ”digitala superstjärna”.

– Vi tror mycket på nätet och nätverket i sin helhet. Istället för att lägga pengar på en rekryteringsbyrå kan vi lägga hittelönen på personer i vårt nätverk, säger Jacob Thörnqvist, vd och en av All Rises grundare, till Dagens Media.

På två timmar har det kommit in över 30 mejl med tips på personer.

– Vi har redan fått många många förfrågningar, det är skitkul såklart. Mycket försvinner i bruset. När man lägger upp något i sociala medier är det aktivt i någon timme och sedan förvinner det bort och dör ut. Det krävs att någon som är duktig på att nätverka delar vidare annonsen och börjar tipsa, det är oftast det som räcker. Vi hoppas att vi kommer få dela ut 50 000 kronor till någon.

Bakom All Rise Media står delägarna Jacob Thörnqvist, Hugo Kollind, Maxwell Stanford och Olof Classon. Alla tre har en bakgrund inom sök och digital marknadsföring, bland annat från Jajja.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt