Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

”Tillsammans blir vi starka”

Publicerad: 21 januari 2014, 06:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:51

Det nordiska nätverket The North Alliance ger Great Works en möjlighet till att jobba mer storskaligt. Det berättar byråns vd Petronella Panerus.


Ämnen i artikeln:

Great Works

The North Alliance köper 100 procent av Great Works. Säljare är delägarna Ted Persson, Magnus Wålsten och Mattias Nyström, men de blir i sin tur partners i The North Alliance.

– Kommunikation och innovation blir ju allt mer komplext, men vi har aldrig haft ambitionen att gå 360 grader. För oss innebär det här en ökad möjlighet att skala upp och ta ett större helhetsgrepp, om vi vill, säger Petronella Panerus till Dagens Media.

Byråerna började att testa att jobba tillsammans för över ett år sedan.

– Vi har haft tid att känna på varandra. Vi gör det här underifrån och upp och tillsammans sätter vi ramarna för hur vi ska jobba. Det känns väldigt roligt och inspirerande och alla är väldigt peppade.

Vad tycker kunderna?

– Alla som jag har pratat med tycker att det är spännande och ser bara fördelar. Vi kommer ju fortfarande att vara Great Works, men nu kan vi ta ett större helhetsgrepp om vi vill och behöver.

Vad innebär affären för nykundsbearbetningen?

– Jag tror att det här kommer att ha ganska stor betydelse. Vi kan gå in med kompetenser från flera olika discipliner och tillsammans blir vi väldigt starka.

Hur stor är köpesumman?

– Det är inget jag vill kommentera.

LÄS OCKSÅ:

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Great Works

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev