Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Tidigare försvarsministern Mikael Odenberg till Hallvarsson & Halvarsson

Mikael Odenberg.

Mikael Odenberg blir senior rådgivare på Hallvarsson & Halvarsson.


Publicerad 2017-05-04 09:01
Uppdaterad 2017-05-04 09:04

Ämnen i artikeln:

Hallvarsson Halvarsson

Dela artikeln:

Mikael Odenberg var fram till nyligen generaldirektör och chef för Svenska Kraftnät, och var dessförinnan försvarsminister.

Från 1991 var han även ledamot av riksdagen, och har dessutom varit ekonomisk-politisk talesperson och gruppledare för den moderata riksdagsgruppen.

Nu går han till kommuntikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson och rollen som senior rådgivare.

– Det känns såklart fantastiskt att få in honom i teamet. Mikael är en av våra kanske mest erfarna och klarsynta omvärldsanalytiker och strateger, som dessutom har en stor inblick och kunskap om engeripolitik, men även bostad- och näringspolitik. Därmed har han en väldig bredd att utgå ifrån, vilket naturligtvis är viktigt för att vara en bra omvärldsanalytiker, säger Johan Ramsten, vd för Hallvarson & Halvarsson, till Dagens Media.

Vad kommer han främst att bidra med hos er?

– Framför allt stärker han upp vår kompetens inom engeriområdet. Men vår bransch bygger mycket på individuell kompetens och personligheter, där det är av stor viktigt med hög integritet, klarsynthet och förmåga att dra strategiska slutsatser av omvärldsanalysern, och där tycker jag att Mikael är en av de mest begåvade.

Mikael Odenberg säger i ett pressmeddelade:

– Det ska bli spännande att tillsammans med den mångfald av kompetenser som finns på H&H stötta företag och organisationer i deras omvärldsanalys och att skapa affärsnytta.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.